Welkom op de site van DOLAV Benelux BV

DOLAV Plastic Products, producent van kwalitatief zeer hoogwaardige en hygiënische palletboxen, palletcontainers en pallets, is direct vertegenwoordigd in de Benelux. Om u als klant op die manier nóg beter van dienst te kunnen zijn. U vindt ons hoofdkantoor in Eindhoven.


Klik hier voor de Dolav News Website

 

 

Laatste nieuws

28.11.2017
DOLAV® introduceert haar DFLC: dé nieuwe generatie inklapbare en container voor zwaar en intensief gebruik.
Meer
24.03.2017
Film: DOLAV® palletboxen essentieel onderdeel gesloten kringloopproces Indaver DOLAV® heeft een palletbox ontwikkeld voor klant Indaver in Doel, België. De box moest qua design, kwaliteit en duurzaamheid passen in hun verwerkingsproces. Wij hebben een mooie film mogen maken over het gebruik van deze Dolavs in de dagelijkse praktijk van Indaver.
Meer

Case study

Toonaangevende lampenrecycling in Europa met DOLAV® palletboxen

Indaver had behoefte aan een partner die hen een oplossing kon bieden voor het opslaan van de gesorteerde verlichting en de aanvoer van de gesorteerde, rechte tl-lampen naar de voedingstafel van de nieuwe IndaTube-installatie. Zij vond haar partner in DOLAV®.

Meer

Case study

de DOLAV® ACE kan tegen een stootje!

Vallen, pletten, doorboren, kantelen: de DOLAV® ACE doorstaat het allemaal met verve Er bestaat geen test om kunststof palletboxen met elkaar te vergelijken, maar, zegt DOLAV®, "ze dienen sterker te zijn dan wordt gemeld in de ontwerpspecificaties."

Meer