laatste nieuws

04-07-2018
Wij vertellen u graag iets over onszelf... wie we zijn en wat we doen. DOLAV: al ruim 40 jaar produceren wij sterke, duurzame en hygiënische oplossingen voor al uw specifieke handling en opslagwensen.

Meer
DOLAV op TV !

Meer
Film: DOLAV® palletboxen essentieel onderdeel gesloten kringloopproces Indaver DOLAV® heeft een palletbox ontwikkeld voor klant Indaver in Doel, België. De box moest qua design, kwaliteit en duurzaamheid passen in hun verwerkingsproces. Wij hebben een mooie film mogen maken over het gebruik van deze Dolavs in de dagelijkse praktijk van Indaver.

Meer
DOLAV® introduceert haar DFLC: dé nieuwe generatie inklapbare en container voor zwaar en intensief gebruik.

Meer
Deel  |  Print

Onze website is onderverdeeld in vier marktsegmenten waarbinnen DOLAV het meest actief is: voedingsmiddelen, recycling, logistiek en de agrarische industrie. U vindt hier gedetailleerde informatie over onze producten, hun toepassingen en de services die wij verlenen binnen deze sectoren.

In de sectie 'downloads' -maar ook op vele andere pagina's- vindt u praktijkvoorbeelden, videos en presentaties over Dolavs en hun vele toepassingen.

Op de productpagina's treft u informatie aan zoals (3D-)tekeningen, kleuren, accessoires en dergelijke. Ook kunt u hier terecht als u uw bedrijfslogo op Dolavs wil laten drukken.

De website wordt regelmatig voorzien van nieuwe informatie over producten, events en dergelijke, dus we hopen dat we op een regelmatig bezoek van u mogen rekenen!

Mocht u problemen ondervinden tijdens het gebruik van onze website of als u suggesties voor ons heeft, dan horen wij dat graag.

 

Gytha Steenvoorden

PR&Marketing

DOLAV Benelux BV