over DOLAV

DOLAV Plastic Products is al ruim 40 jaar een begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardige palletboxen, palletcontainers en pallets. Wereldwijd zijn er vele Dolavs in gebruik binnen zeer uiteenlopende werkgebieden.

Onze pallets en palletboxen worden uit één stuk geproduceerd. Daarom is de Dolav de meest hygiënische en sterke palletbox in de markt. Geen naden, kieren of verborgen ruimtes waar resten van producten of bacteriën zich kunnen verstoppen en geen losse onderdelen die kunnen afbreken. De producten van DOLAV zijn uitermate geschikt voor instensief dagelijks gebruik.

Met ons kantoor in Eindhoven zijn wij ook direct vertegenwoordigd in de Benelux om u zo als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij zijn er voor u als het gaat om:

- Productinformatie
- Prijsopgaven
- Leveringen van proefbakken
- Leveringen van producten uit voorraad

Heeft u een specifieke oplossing nodig voor uw dagelijkse praktijk? Neemt u dan vooral contact op met DOLAV. Onze engineers en productspecialisten staan voor u klaar en kunnen elke vraag beantwoorden. Zij geven u graag advies over hoe uw wensen gerealiseerd kunnen worden.