praktijkvoorbeelden

Indaver had behoefte aan een partner die hen een oplossing kon bieden voor het opslaan van de gesorteerde verlichting en de aanvoer van de gesorteerde, rechte tl-lampen naar de voedingstafel van de nieuwe IndaTube-installatie. Zij vond haar partner in DOLAV®.

Meer
Vallen, pletten, doorboren, kantelen: de DOLAV® ACE doorstaat het allemaal met verve Er bestaat geen test om kunststof palletboxen met elkaar te vergelijken, maar, zegt DOLAV®, "ze dienen sterker te zijn dan wordt gemeld in de ontwerpspecificaties."

Meer
De kunst achter kunststof - innovatie door samenwerking DOLAV® en HSF

Meer
Producenten en importeurs hebben een wettelijke verantwoordelijkheid om afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste) verantwoord te laten inzamelen en recyclen. Iedere producent of importeur kan deelnemen aan het collectieve inzamelsysteem.

Meer
KWALIFLEX kiest voor kwaliteit Kwaliflex is opgericht in 1997 en maakt, samen met landgoed de Princepeel, deel uit van de Smits-groep. Het bedrijf is onder meer actief in food en drankrecycling. Met behulp van een biovergister worden levensmiddelen zoals drank, chocolade, sandwiches, snoepgoed, brood en banket, zuivel, fruit, groentes en specerijen gerecycled. Verpakt of onverpakt, droog of vloeibaar: alle soorten producten worden verwerkt in een proces dat aan de strengste kwaliteitsnormen en -eisen voldoet.

Meer
  • Alternate Text
  • fruitteelt [agrarische industrie]
Dolav palletbox in gebruik bij Domaines Vinsmoselle

Meer
Cranswick Convenience Foods in Barnsley, UK, gebruikt de kunststof palletboxen van DOLAV® al meer dan 15 jaren.

Meer
Urban mining met DOLAV® palletboxen. DOLAV® heeft haar standaard type 800 palletbox aangepast naar wens van haar klant Recupel voor de opvang van kleine lampen en lange tl-buizen.

Meer
Deel  |  Print